Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Yuval Noah Harari,Sapiens
  • Yuval Noah Harari,Sapiens
Yuval Noah Harari,Sapiens
Sapiens
Een kleine geschiedenis van de mensheid
€ 19.99
Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 14:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Honderdduizend jaar geleden waren er wel zes verschillende menssoorten. Nu is er maar één soort over, en dat zijn wij. Homo sapiens. Hoe komt het dat alleen wij zijn overgebleven? Hoe kwamen onze voorvaderen op het idee om steden en zelfs koninkrijken te stichten? Waarom gingen we in goden geloven, maar ook in natiestaten, en in bedrijven. Waarom vertrouwen we op geld, boeken en wetten? En hoe zal onze wereld er in de toekomst uitzien? In Sapiens neemt Yuval Noah Harari ons mee op een fascinerende reis door de geschiedenis van de mensheid. Wie zijn we? Waar komen we vandaan? En hoe zijn we geworden wie we nu zijn? In zijn aanstekelijke relaas laat Harari ons kennismaken met een raadselachtig fenomeen: de mens.

`Zeventigduizend jaar geleden was Homo sapiens nog een onbeduidende diersoort die zo`n beetje zijn eigen gangetje ging in een uithoek van Afrika. In de millennia daarna veranderde hij zichzelf in de absolute heerser van de planeet en de grootste nachtmerrie van het ecosysteem.`Extra informatie:

Paperback / softback
464 pagina's
Oktober 2019
697 gram
231 x 151 x 39 mm
EAN: 9789400404908
Thomas Rap

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 14:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel