Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  Yutaka Yazawa,Dit is Japan
  Dit is Japan
  € 22.99
  Bij u in huis op: donderdag
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel


  Dit is Japan is de ultieme introductie tot Japan. Auteur Yutaka Yazawa inspireert met korte verhalen over het beste wat zijn land te bieden heeft - van design en eten tot filosofie en familieleven.

  In het land van de rijzende zon gaan traditie en vernieuwing hand in hand. Moderne architectuur en trendy mode in megasteden als Tokio en Yokohama bestaan naast eeuwenoude ceremoniën die de natuurlijke en spirituele wereld verheerlijken. Yazawa vertelt in acht hoofdstukken over hun achtergrond en betekenis.

  Dit handzame boek, geïllustreerd met prachtige foto`s en tekeningen, neemt je mee naar het land van kimono`s, kersenbloesems en kintsugi, natuurlijk, maar laat ook zien waar baanbrekende manga, nieuwe whisky`s en revolutionaire robots worden geproduceerd. Lees Dit is Japan en ontdek wat Japanners doen: drink sake, ga lekker naar buiten, wees aardig voor je buren en vind balans in je drukke bestaan.
  Extra informatie:

  Hardback
  224 pagina's
  Oktober 2019
  710 gram
  238 x 177 x 23 mm
  EAN: 9789089898197
  Terra

  Bij u in huis op: donderdag
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel