Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Wouter Helders,Doodsengelen
  • Wouter Helders,Doodsengelen
Wouter Helders,Doodsengelen
Doodsengelen
€ 18.00
Bij u in huis op: vrijdag


Tijdens een missie in Erbil (Irak) slaagt geheim agent Sam de Wild, geplaagd door geesten uit het verleden, er niet in zijn doelwit, een Koerdische politicus, te doden. Terug in Nederland krijgt hij de kans zijn fout goed te maken, maar tegen een hoge prijs. Wat een eenvoudige eliminatie lijkt, blijkt al snel slechts een puzzelstukje in een internationaal complot. De inzet: een politieke omwenteling in Nederland en een machtsverschuiving in het Midden-Oosten. Tegen wil en dank bevindt Sam zich al snel in het middelpunt van deze intrige die zich uitstrekt van het politiek pluche in Den Haag, tot de onderwereld. Van de Iraakse bazaar, tot aan Jeruzalem. Wanneer Sam wordt gedwongen een oude vriendin te verraden, heeft dit verschrikkelijke gevolgen. Om zijn fout recht te zetten, is Sam al snel genoodzaakt al zijn schepen achter zich te verbranden. Maar of dit genoeg is? Wouter is officier bij de Koninklijke Landmacht. Als militair journalist werd hij verschillende keren uitgezonden. Zijn thrillers Machtsstrijd (2016), waarmee hij de Hebban Thriller Debuutprijs won (2016), Verraad (2017), Opgejaagd Wild (2018) en Doodsengelen (2020) zijn gedeeltelijk gebaseerd op zijn ervaringen. Doodsengelen is het vierde en tevens laatste deel van de Sofie Lafleur-reeks. Wouter is getrouwd en heeft drie kinderen.


Recensie:
Hebban.nl
Severine Lefebre 12-10-2020
'Wouter Helders heeft een heel aangename en vloeiende schrijfstijl. Er zijn veel actiescènes, en door de korte hoofdstukken leest het verhaal extra vlot. Het regelmatig switchen naar een andere locatie maakt dat er regelmatig enkele kleine cliffhangers zijn, waardoor je steeds verder wilt lezen. Het verhaal heeft alles wat een goede actiethriller moet hebben.'

Extra informatie:

Paperback / softback
260 pagina's
Oktober 2020
489 gram
210 x 145 x 25 mm
EAN: 9789493192041
LetterRijn

Bij u in huis op: vrijdag