Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Wim Zeiler,Basisboek ontwerpen
  • Wim Zeiler,Basisboek ontwerpen
  • Wim Zeiler,Basisboek ontwerpen
  • Wim Zeiler,Basisboek ontwerpen
  • Wim Zeiler,Basisboek ontwerpen
  • Wim Zeiler,Basisboek ontwerpen
  • Wim Zeiler,Basisboek ontwerpen
Wim Zeiler,Basisboek ontwerpen
Basisboek ontwerpen
€ 55.95
24 Bij u in huis op: dinsdag- Toegankelijke aanpak methodisch ontwerpen;
- direct toepasbaar in de praktijk
- zeer geschikt voor zelfstudie.

Basisboek Ontwerpen laat studenten van technische opleidingen kennismaken met alle facetten van het ontwerpproces. Het boek biedt een methodische en integrale aanpak van het ontwerpen waarmee ze in de praktijk direct aan de slag kunnen. Stap voor stap komen alle aspecten die bij het ontwerpen van producten komen kijken, aan bod. Van idee tot en met implementatie. Zo krijgt de student een goed overzicht van de ontwerpwerkzaamheden en leert ontwerpproblemen systematisch aan te pakken. Duurzaamheid en circulaire benadering worden als rode draad in het boek opgenomen.

Basisboek Ontwerpen is gebaseerd op het gedachtengoed van prof. dr. ir. H.H. van den Kroonenberg, hoogleraar in het vakgebied Ontwerp- en Constructieleer, Universiteit Twente, en het werk van Ir. F.J. Siers. Uiteraard is de stof volledig aangepast aan de eisen van deze tijd.

In deze vernieuwde, tweede editie wordt de theorie op een verbeterde manier gepresenteerd. De hoofdstukken gaan steeds van start met een casus. Deze dient vervolgens als kapstok voor de theorie in het verdere hoofdstuk.
Basisboek Ontwerpen is bedoeld voor de propedeuse van het hto. Het boek wordt gebruikt bij opleidingen Werktuigbouwkunde, Industrial Product Design en Technische Bedrijfskunde.
Studenten vinden in de ondersteunende online omgeving o.a. extra opdrachten. Voor docenten staan er collegesheets

Dit boek is ook beschikbaar als e-book via het platform Bookshelf (URL TOEVOEGEN: https://bookshelf.nl/). Zoek het E-ISBN van dit boek » (URL invoegen: https://www.noordhoff.nl/hoger-onderwijs/overzicht-e-isbns)

Wim Zeiler is hoogleraar bouwkunde aan de TU Eindhoven. Zijn expertisegebieden zijn onder meer duurzame energie in de gebouwde omgeving, integraal ontwerp, gebouwentechniek en gebouwentechniek.Extra informatie:

Paperback / softback
220 pagina's
Met illustraties
Maart 2021
1332 gram
248 x 182 x 32 mm
EAN: 9789001575236
Noordhoff

24 Bij u in huis op: dinsdag