Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

Wim Daniƫls,Teksten redigeren
Teksten redigeren
wat elke redacteur zou moeten weten maar nergens kan vinden
€ 18.50

Bij u in huis op: dinsdag

Dit boek biedt een helder systeem van ijkpunten waarmee u de kwaliteit van uw teksten kunt verbeteren. Onmisbaar voor iedereen die beroepshalve regelmatig teksten van anderen moet redigeren, zoals eindredateuren, bureauredacteuren, secretaresses en marketing- en communicatiemedewerkers. Maar ook voor mensen die zelf teksten schrijven, want in de laatste fase van het schrijfproces moeten die de eigen eindredacteur kunnen zijn.
Alle afwegingen die u moet maken om uw teksten hun doel te laten bereiken, staan in dit boek duidelijk en overzichtelijk beschreven, met veel voorbeelden.

Wim Daniëls - zelf schrijver met vele publicaties op zijn naam - biedt met dit boek iedereen met een redactietaak houvast om teksten te verbeteren. Dat doet hij aan de hand van een checklist waarmee u de kwaliteit van uw teksten kunt garanderen. In logische volgorde komen alle aspecten van het schrijfproces aan de orde, zoals spelling, interpunctie, woordkeuze, zinsbouw, stijl, begrijpelijkheid, structuur en argumentatie. Ook bevat het boek adviezen voor verschillende typen tekst die veel (eind)redacteuren schrijven, zoals persberichten en flapteksten.

- Systematisch uw teksten checken
- Leesbaar en resultaatgericht
- Met handige index

Extra informatie:

Paperback / softback
159 pagina's
September 2018
214 gram
202 x 126 x 11 mm
EAN: 9789049107130
Prisma

Bij u in huis op: dinsdag