Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

Van 6 t/m 13 Augustus is onze klantenservice gesloten i.v.m. vakantie. Wij zijn dan telefonisch en per e-mail niet bereikbaar.
Uw orders worden wel verwerkt, en rechtstreeks vanuit de leveranciers aan u verzonden.

  • Wim Braam,Energie
  • Wim Braam,Energie
Wim Braam,Energie
Energie
in vele vormen
€ 20.00
Levertijd: 5 tot 7 werkdagen


Wim Braam is van huis uit biofysicus. Zijn belangstelling gaat uit naar natuurfilosofie en vrijwel alle vormen van wetenschap. Hij schreef een serie boeken over technieken die een rol spelen in chemische, biologische en medische laboratoria.
Altijd al geïnteresseerd in de rol die energie speelt in alle aspecten van ons bestaan heeft hij zich een aantal jaren in dit onderwerp verdiept. Die kennis hoopt hij met U te kunnen delen.In dit boek neemt de auteur U mee naar de wereld van energie en in welke vormen die zich uit. Aandacht wordt besteed aan de beperkte voorraden die ons nog ter beschikking staan. Belicht wordt ook de rol die olie speelt als grondstof voor tal van kunststoffen waarvoor nog geen alternatieven voor handen zijn. Er wordt ingegaan op windenergie, waterkracht, zonnecellen, brandstofcellen, blauwe energie, geothermische energie, kernsplitsing en kernfusie. Ook aan bod komen bezuiniging op energie, het transport, de elektrische auto, energiedragers, de waterstof economie en alternatieve energie cycli.Extra informatie:

Paperback / softback
160 pagina's
April 2016
231 gram
208 x 147 x 14 mm
EAN: 9789082506907
W.G.M. Braam

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen