Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Wilma de Rek,Intens
  • Wilma de Rek,Intens
Wilma de Rek,Intens
Intens
Het verhaal van Diederik Gommers
€ 20.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenToen Nederland in maart 2020 in een ‘intelligente lockdown’ terechtkwam, zat intensivist Diederik Gommers plotseling in het oog van de coronastorm. Niet alleen werd hij ineens gesprekspartner van het kabinet, daarnaast zat hij avond aan avond in de talkshows om uit te leggen wat er aan de hand was. Dat deed hij, tot waardering van velen, rustig en zonder eromheen te draaien. Gommers, die nog nooit met de landelijke politiek te maken had gehad en ook nooit eerder op tv was geweest, werd van de ene dag op de andere een Bekende Nederlander.

In dit boek vertelt hij openhartig en zonder opsmuk hoe het er achter de schermen aan toeging. Wat betekent het als je als arts plotseling politieke invloed krijgt? Wat gebeurde er precies tijdens de overleggen in het Catshuis? En wat doe je als je live op tv tegenover iemand komt te zitten die zegt: #ikdoenietmeermee?

Natuurlijk komt ook de intensive care voorbij. Hoe ziet het dagelijks leven er daar uit? Hoe begeleid je een doodzieke patiënt? Hoe zoek je je weg tijdens een crisis en voor welke keuzes kom je als arts te staan?

Diederik Gommers blijkt niet alleen een bevlogen arts, maar ook een aanstekelijk en openhartig verteller, en een echte family man. Journaliste Wilma de Rek, die hem op de voet volgde, tekende zijn bijzondere verhaal op.


Extra informatie:

Paperback / softback
304 pagina's
Oktober 2021
390 gram
215 x 136 x 27 mm
EAN: 9789463821940
Uitgeverij Balans

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen