Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Willem van der Horst,Ken jezelf!
  Ken jezelf!
  Bespiegelingen over een christelijk mensbeeld
  € 28.90
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  Dit boek zet de lezer aan het denken over wie hij is. Sociaal wetenschapper en psychosociaal therapeut Willem van der Horst laat systematisch, stap voor stap, zien wat inzichten uit de sociale wetenschappen, de theologie en de filosofie ons kunnen vertellen over onszelf. Daarbij legt hij voortdurend verbanden met Bijbelse lijnen. Dat verklaart gelijk de ondertitel van dit boek: `Bespiegelingen over een christelijk mens-beeld.`

  Het is een studieboek en tegelijk een boek voor iedere christen die open staat voor zelfreflectie. Willen van der Horst biedt dan ook geen droge theorie, maar een boeiende zoektocht. De praktijk komt voortdurend langs en daagt de lezer uit om concreet te kijken naar het leven van elke dag.

  Achtereenvolgens komen aan de orde: Wat maakt jou tot een herkenbaar en uniek mens? Hoe belangrijk is het verleden voor je eigen toekomst? Hoe belangrijk zijn je medemensen, ook voor het antwoord op de vraag wie jij bent? Wat betekent het dat je vrijheid, verantwoordelijkheid en bewustzijn hebt? Wat is je ziel? Hoe ben je spiegelbeeld van God?  Extra informatie:

  Paperback / softback
  September 2019
  507 gram
  223 x 153 x 23 mm
  EAN: 9789463690324
  Drukkerij Buijten en Schipperheijn B.V.

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen