Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Willem van der Horst,Handboek voor pastors
  • Willem van der Horst,Handboek voor pastors
Willem van der Horst,Handboek voor pastors
Handboek voor pastors
€ 18.40

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Er zijn talloze pastorale kwesties gaande in een kerkgemeenschap: conflicten, eenzaamheid, overspel, wegblijven uit de kerkdiensten, gemis van God, wantrouwen jegens God, een verleden dat opspeelt... Veel mensen krijgen ermee te maken, de professionals, maar ook de vrijwilligers: voorgangers, predikanten, kerkelijk werkers, oudsten, ouderlingen, diakenen, maar ook `gewone` gemeenteleden.
Willem van der Horst heeft lang gewerkt als pastor. Hij is sociaal wetenschapper en psychosociaal therapeut. Hij werkte eerder mee aan Handboek voor ouderlingen en oudsten en schreef Met beide benen op de grond: God ontdekken in je levensverhaal.
Handboek voor pastors is het negende deel in de populaire en succesvolle handboeken-reeks van uitgeverij Buijten & Schipperheijn. Telkens wordt een taak in een kerkgemeenschap uitgelicht en aan de hand van bijbelse en wetenschappelijke principes heel praktisch uitgewerkt. De reeks is volledig vraaggestuurd: elk hoofdstuk behandelt een korte vraag die leeft in de dagelijks praktijk van het kerkelijk werk.

Extra informatie:
Werken in de kerk
Paperback / softback
192 pagina's
December 2015
313 gram
220 x 156 x 11 mm
EAN: 9789058817983
Drukkerij Buijten en Schipperheijn B.V.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen