Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Willem Peter de Ridder,Digital by default
  Digital by default
  strategisch management in de onvermijdelijke digitale transformatie
  € 25.60
  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen


  Digitale technologieën zoals sociale media, mobiel, kunstmatige intelligentie, The Internet of Things en robots leiden tot nieuwe business modellen en maken een andere manier van werken noodzakelijk. Er is geen alternatief – alle business wordt digitaal.
  Dit boek beschrijft een allesomvattende benadering voor de onvermijdelijke digitale transformatie van de onderneming. Waar moet je op letten bij het digitaliseren van producten en productieprocessen? Welke opties heb je als distributie via platforms verloopt en de machtsverhoudingen in de waardeketen plotseling omslaan? Hoe richt je een organisatie in die innovatief is, snel inspeelt op veranderende omstandigheden en samenwerkt met externe partijen in de crowd?
  Leiderschap in de digitale transformatie is meer een strategisch managementprobleem dan een technologische uitdaging. Je moet opnieuw uitvinden waar je bedrijf voor staat, een digitaal business model ontwerpen en ingrijpende veranderingen implementeren. Dit boek biedt bestuurders, directeuren, managers en adviseurs van bestaande bedrijven een duidelijk kader voor het het formuleren van een digitale strategie aangevuld met praktisch toepasbare modellen en checklists.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  182 pagina's
  Met illustraties
  Maart 2016
  444 gram
  240 x 168 x 10 mm
  EAN: 9789463187817
  Mijnmanagementboek.nl

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen