Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Wilfred Ploeg,Man met vrouw zoekt man
  • Wilfred Ploeg,Man met vrouw zoekt man
Wilfred Ploeg,Man met vrouw zoekt man
Man met vrouw zoekt man
homoseksualiteit binnen het heterohuwelijk
€ 22.99
24 Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 21:00
Je bent een man en je hebt een relatie met een vrouw. Tegelijkertijd voel je je sterk aangetrokken tot mannen. Je wist dit al lang, maar je hebt er verder nooit aandacht aan geschonken of willen schenken. Je huwelijk kabbelt rustig voort. Totdat het niet meer gaat. Je homoseksuele gevoelens dringen zich steeds meer aan je op. Je schrikt en je vraagt je af hoe dat nu toch mogelijk is. Hoe moet je nu verder? Scheiden? Of toch bij elkaar blijven?

Wilfred Ploeg (1953) is ervaringsdeskundige en professioneel coach van mannen die in de knel raken met hun (homoseksuele) gevoelens. In Man met vrouw zoekt man beschrijft hij wat deze mannen doormaken en schetst hij de verschillende manieren waarop ze met hun situatie omgaan. De mannen komen zelf ook aan het woord, evenals hun vrouwen. Kinderen vertellen openhartig over de situatie in het gezin. Ook organisaties en coaches die steun en begeleiding bieden komen aan bod. Mensen uit verschillende culturen geven hun visie op begrippen als seksuele identiteit, hetero-, bi- en homoseksualiteit, huwelijk, relaties en liefde.

Man met vrouw zoekt man is een boek dat houvast en herkenning biedt voor wie zich in zijn heteroseksuele relatie bewust wordt van zijn homoseksuele gevoelens. Het is tevens een handboek voor alle betrokkenen, familieleden, vrienden en collega`s, hulpverleners en begeleiders.Extra informatie:

Paperback / softback
160 pagina's
Maart 2016
184 gram
195 x 120 x 15 mm
EAN: 9789462251861
Querido Fosfor

24 Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 21:00