Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Wilco van Rooijen,Overleven op de K2
  • Wilco van Rooijen,Overleven op de K2
Wilco van Rooijen,Overleven op de K2
Overleven op de K2
€ 13.99
24 Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00dwarsligger 601 Wilco van Rooijen Overleven op de K2

Het fascinerende verslag van een van de grootste klimdrama’s ooit

Een op de vier bergbeklimmers die de top van de K2 in Pakistan probeert te halen, overleeft dat avontuur niet. Toch proberen achttien klimmers uit verschillende internationale teams in 2008 deze gevaarlijke berg te beklimmen. Een team met daarin de Nederlanders Wilco van Rooijen en Cas van de Gevel behaalt de top, samen met Gerard McDonnell, een Ier, en Pemba Gyalje Sherpa, een Nepalees. Terwijl zij zich opmaken voor de afdaling, voltrekt zich een ramp. Elf klimmers overleven de terugtocht niet, onder wie McDonnell uit Van Rooijens team. Zelf overleefde Van Rooijen twee nachten op de berg zonder slaapzak, eten of drinken. Vier jaar na dato blikt hij terug op zijn revalidatie, de nasleep en de impact van het drama dat zich op de top van de K2 voltrok.

Wilco van Rooijen is de eerste en enige Nederlander die op eigen kracht en zonder extra zuurstof de Seven Summits en de Three Poles bereikte. Onder de naam www.teamwilco.nl verzorgt Wilco naast lezingen en presentaties ook workshops en trainingen waarbij het stellen van ambitieuze doelen centraal staat.Formaat: Dwarsligger
Dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat: net zo klein en licht als een mobiele telefoon en 100% leesbaar. Door zijn compacte formaat en lichte gewicht kan je dwarsligger® gemakkelijk altijd en overal lezen. Ideaal voor bijvoorbeeld onderweg, op vakantie en in bed.

Extra informatie:

Dwarsligger
Mei 2019
95 gram
120 x 82 x 14 mm
EAN: 9789049807351
Dwarsligger

24 Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00