Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Wijnanda Deroo,Behind the Walls of the Hermitage
  • Wijnanda Deroo,Behind the Walls of the Hermitage
Wijnanda Deroo,Behind the Walls of the Hermitage
Behind the Walls of the Hermitage
€ 40.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenHet Staatsmuseum de Hermitage in St. Petersburg is onmetelijk groot en gevuld met oneindig veel objecten. Verbazingwekkend genoeg bevinden zich achter de muren van de galerijen, volledig aan het zicht onttrokken, oneindig veel meer objecten, verdieping op verdieping van opslagruimten en laboratoria.

Tijdens vier reizen naar Rusland in 2018-2019 bewoog Wijnanda Deroo zich met haar camera door deze buitenwereldse omgevingen, gebruikmakend van het beschikbare licht, zonder iets te verplaatsen. Dit boek deelt haar onthullingen. De kleine beeldstroken die door deze pagina’s kronkelen, documenteren de architecturale wonderen waartoe ze toegang kreeg, namelijk de historische paleisgebouwen en het hedendaagse Staraya Derevnya Restauratie- en Opslagcentrum, en tonen de onmetelijkheid van de omgevingen waar de kamers in deze afbeeldingen zijn verborgen.

Deze foto’s zijn tegelijk dromerig en volkomen pretentieloos, zowel ongelooflijk groots als ongewoon intiem. Ze inspireren door hun gewone verwondering.

Engelstalig


Extra informatie:

Hardback
144 pagina's
Met illustraties
December 2021
1194 gram
278 x 248 x 20 mm
EAN: 9789462264298
Lecturis

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen