Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  Wiebe de Bruijn,Inleiding werktuigbouwkundig tekenen en construeren
  Inleiding werktuigbouwkundig tekenen en construeren
  € 69.95
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen  - Uitstekende voorbereiding op werktuigbouwkundig ontwerpen en tekenen;

  - sluit volledig aan op de Nederlandse norm (NEN);

  - met veel oefeningen voor tekeninglezen en tekenen;

  Inleiding werktuigbouwkundig tekenen en construeren legt de basis voor het werktuigbouwkundig tekenen volgens de Nederlandse norm. Het leert studenten hoe ze werktuigbouwkundige onderdelen van installaties ontwerpen. Ook is er aandacht voor tekenen met AutoCAD. Studenten kunnen de aangeboden technieken en theorie oefenen aan de hand van een groot aantal oefeningen in tekeninglezen en tekenen. Door de ringband kan Inleiding werktuigbouwkundig tekenen en construeren gemakkelijk naast de computer gebruikt worden.

  In de derde editie heeft elk hoofdstuk een extra paragraaf gekregen waarbij vanuit de praktijk een context wordt behandeld. Bovendien is de maatvoering aangepast aan de laatste Nederlandse normering.

  Inleiding werktuigbouwkundig tekenen en construeren is geschreven voor de propedeusefase van werktuigbouwkundige studies. De opzet maakt het ook zeer geschikt voor zelfstudie.

  Over de auteur
  Wiebe de Bruijn werkte als docent en is nog steeds werkzaam als tekenaar voor een bedrijf dat werktuigbouwkundige apparatuur maakt.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  Met illustraties
  April 2018
  921 gram
  298 x 221 x 21 mm
  EAN: 9789001888251
  Noordhoff Uitgevers B.V.

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen