Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Wendy Schouten,Bevallen op eigen kracht
  Bevallen op eigen kracht
  Wat je zelf kunt doen om veilig en ongecompliceerd te bevallen
  € 24.50
  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen  Tien jaar geleden durfden uitgevers het boek Bevallen Op Eigen Kracht niet uit te geven. Want de auteur was `zo maar een moeder van vier kinderen` en geen arts of verloskundige. Daarmee had zij geen recht van spreken. Paternalisme viert nog altijd hoogtij in geboortezorg. Eigen-wijze vrouwen die zelf bepalen hoe zij bevallen worden vaak lastig gevonden door gynaecologen en verloskundigen.

  Wendy Schouten is zo`n eigen-wijze vrouw. Met haar boek breekt zij een lans voor de natuurlijke professionaliteit en eigen kracht van vrouwen tijdens de zwangerschap en bij het bevallen. De geboortezorg heeft deze wezenlijke factor gek genoeg tweehonderd jaar verwaarloosd terwijl daar juíst de grootste stappen voorwaarts mee behaald kunnen worden. Zowel in veiligheid als in beval-comfort.

  `Als je weet wat je zelf kunt doen om het natuurlijke proces van bevallen te ondersteunen, kan je kind makkelijker, sneller, veiliger en met minder weerstand c.q. pijn geboren worden. Zo kan een bevalling een unieke en rijke ervaring worden waar je de rest van je leven met een goed gevoel op terugkijkt. Het belangrijkste is dat je gebruik kunt maken van je eigen kracht en een sfeer creëert waarin vertrouwen en genieten centraal staan.`

  Extra informatie:

  Paperback / softback
  229 pagina's
  Met illustraties
  Januari 2021
  354 gram
  207 x 145 x 25 mm
  EAN: 9789492326546
  Nearchus

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen