Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

W. Oltheten,Mixen met impact - in de praktijk
  • W. Oltheten,Mixen met impact - in de praktijk
  • W. Oltheten,Mixen met impact - in de praktijk
Mixen met impact - in de praktijk
€ 15.95
  (Paperback / softback) Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op dinsdag *
  • Vanaf € 20 gratis verzenden


Dit werkboek is gemaakt om het leerproces van geluidstechnici praktisch te stimuleren. Het is gevuld met concrete opdrachten die helpen de technische en
artistieke vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt bij het mixen. De opdrachten gaan hand in hand met het boek Mixen met impact – muzikale keuzes leren maken. Deze combinatie van theorie en praktijk geeft structuur om te leren door te doen—de enige manier om een creatief vak onder de knie te krijgen. De opdrachten helpen bij het opbouwen van een referentiekader, het systematisch leren mixen, het leren werken vanuit een artistiek concept, en het leren
reflecteren op je werk.

Voor docenten geluidstechniek en muziekproductie biedt het boek houvast om een curriculum van twee jaar in te vullen, waarin de lessen dienen als forum om feedback te krijgen en te geven. De opdrachten bieden zowel bewegingsvrijheid voor de student als helder beschreven criteria voor de docent om objectief te kunnen oordelen over de kwaliteit van het werk en om gefundeerde, constructieve feedback te kunnen geven – vrij van oordelen over smaak en andere meningen.
Wessel Oltheten is naast zijn werkzaamheden als technicus de auteur van Mixen met impact en docent aan de opleiding Muziek & Technologie van de HKU.Extra informatie:

Paperback / softback
96 pagina's
Met illustraties
September 2020
171 gram
242 x 170 x 8 mm
EAN: 9789082845624
Uitgeverij Edusonic


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.