Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Victoria Hislop,Zij die geliefd zijn
  • Victoria Hislop,Zij die geliefd zijn
Victoria Hislop,Zij die geliefd zijn
Zij die geliefd zijn
In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog raakt een Griekse familie diep verdeeld. Hoe vinden ze de weg naar elkaar terug?
€ 21.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Themis groeit in de jaren dertig van de vorige eeuw op in Athene, samen met haar oudere broers en zus. Als de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog Griekenland binnenvallen en bezetten, raakt niet alleen het land, maar ook het gezin tot op het bot verdeeld. Themis’ oudste broer collaboreert met de nazi’s en haar zus heeft een verhouding met een Duitser, terwijl haar tweede broer bij het communistisch verzet zit.

Na de oorlog leidt de voortdurende verdeeldheid tot een burgeroorlog, en Themis loopt van huis weg om zich aan te sluiten bij het communistische guerrillaleger. Daar maakt ze kennis met de uitersten van het leven: ze is getuige van enorme wreedheid, maar vindt ook haar eerste grote liefde. Als ze zwanger wordt, slaat de twijfel toe. Heeft ze wel het recht om haar kind een kans op een normaal leven te ontzeggen? De keuze die ze uiteindelijk maakt, zal Themis’ leven en dat van haar hele familie voor altijd bepalen.

‘Een briljante pagerturner en ongetwijfeld de onbetwiste favoriet van leesgroepen. Het kleine paradijs is een wonder van drama en historische weetjes.’ Glamour

‘Onvermoeibaar geresearched en fascinerend verteld.’ Woman & Home
Extra informatie:

Paperback / softback
448 pagina's
Mei 2020
655 gram
215 x 141 x 43 mm
EAN: 9789022588239
Boekerij

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel