Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Veerle Deknopper,Clémentine
  • Veerle Deknopper,Clémentine
Veerle Deknopper,Clémentine
Clémentine
Het meisje van de piano
€ 18.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenBrussel, begin van de twintigste eeuw. Clémentine was klein, pienter en een echte plantrekker binnen haar disfunctionele doktersfamilie. Ze groeide als stiekeme autodidacte uit tot succesvol schrijfster en kreeg het respect waar andere vrouwen uit deze periode enkel maar van konden dromen. De kleine familiale twisten vertaalden zich op grote schaal tijdens de Groote Oorlog van 1914 tot 1918. De geheime succesformule die haar leven en roeping kon redden? De liefde van en voor Gabriël, haar piano. Hij vertelt teder haar verhaal van wilskracht en koppig doorzettingsvermogen.

Piet J. Swerts, componist, pianist: Het intrigerende verhaal met autobiografische toets van Clémentine leest niet alleen als een trein, maar beschrijft vanuit een originele invalshoek, op een verbeeldings- en liefdevolle wijze de auteur haar betrokkenheid bij de kunsten.

Edwin Rutten, jazzmuzikant, presentator, acteur: Een ware caleidoscoop van parel-verhaaltjes over kunst, cultuur, de worsteling om een eigen leven en visie te hebben, een ode aan de vrijheid en onafhankelijkheid. Een verhaal met hart en boodschap. Een spiegel voor elke lezer. Leer ik hiermee de auteur kennen?


Extra informatie:

Paperback / softback
206 pagina's
November 2021
268 gram
212 x 130 x 20 mm
EAN: 9789464248425
Uitgeverij Aspekt B.V.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen