Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Vanessa van Koppen,Zalig zoet
  • Vanessa van Koppen,Zalig zoet
Vanessa van Koppen,Zalig zoet
Zalig zoet
60 bakrecepten rond feesten en heiligen
€ 22.50
Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:0060 bakrecepten rond feesten en heiligen

Paasbrood, pinksterbollen en pepernoten: elke feestdag heeft zijn geschiedenis en elk land zijn eigen broodjes, koekjes en taarten. Daarom vind je in Zalig Zoet naast onze kerststol, ook de Italiaanse panettone, een Poolse maanzaadcake en de Franse bûche de Noël.
Behalve heerlijke en maakbare recepten, biedt dit bakboek achtergrondinformatie over de herkomst en symboliek van de feestdagen en het gebak of brood. Wist je dat de Romeinen al op Driekoningen een boon in hun taart verstopten? Of dat gevlochten paasbrood is afgekeken van de Joodse challe?
Verder vind je tal van verrassende recepten en interessante weetjes die bij heiligen horen. Van de borsten van Sint-Agatha tot het stuurwiel van Sint-Christoffel.

Een origineel boek om uit de bakken, om in te lezen over tradities en heiligen, maar vooral een boek dat je zal laten genieten van veel zalige zoetigheden.
Vanessa van Koppen heeft zich verdiept in de culinaire geschiedenis van de feestdagen. Ze schrijft onder meer voor Lekker Tafelen, Ad Rem en Sacré cuisine en is regelmatig te gast bij radioprogramma`s van de NCRV.

Met unieke heiligenkalenderExtra informatie:

Paperback / softback
192 pagina's
Met illustraties
Oktober 2015
619 gram
249 x 189 x 17 mm
EAN: 9789079956258
Forte/Averbode

Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00