Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Unie der Zorgelozen,Hors d`oeuvre
  • Unie der Zorgelozen,Hors d`oeuvre
Unie der Zorgelozen,Hors d`oeuvre
Hors d`oeuvre
25 jaar theater tussen de straatstenen en de sterren
€ 27.99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


`De Unie der Zorgelozen werpt een dam op tegen het cynisme, de kilte en de hardheid van onze maatschappij. Dit boek is een ode aan de menselijke kwetsbaarheid en de kracht van ongebreidelde creativiteit.` - Wim Opbrouck

De Unie der Zorgelozen werd in de jaren negentig in het leven geroepen door Geert Six en is intussen een vaste waarde in het sociaal-artistieke landschap. Haar creaties geven een stem aan mensen uit alle lagen van de bevolking. Bovendien is de Unie een huis van gastvrijheid en maatschappijkritiek.

Na 25 jaar geëngageerd theater and more maakt de Unie nu een tussenstand op van haar werk. Maak kennis met de Zorgelozen en hun projecten, duik in hun voorstellingen, schuif mee aan tafel, trek mee de buurt in, kom binnen in hun Kortrijkse thuisbasis de Scala... Artistieke compagnons de route en kritische medestanders als Evelyne Coussens, Geert Opsomer, Wouter Hillaert, Ellen Stynen, Bart Noels, Joost Bonte en Rik Pinxten kijken door hun bril naar de Unie en geven extra kruiding.

Dit boek is een reis in woorden, beelden en reflecties door leven en werk van de Unie der Zorgelozen. Niet alleen als terugblik, maar ook als inspiratie voor wie wil meebouwen aan een artistiek-solidaire samenleving.
Extra informatie:

Hardback
264 pagina's
Met illustraties
Oktober 2020
909 gram
253 x 192 x 25 mm
EAN: 9789401466950
Lannoo

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen