Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Tura Gerards,Een mens beter laten worden dankzij suggestieve taal 1 Basisprincipes van respectvolle gesprekstactieken en taaltechnieken
  Een mens beter laten worden dankzij suggestieve taal 1 Basisprincipes van respectvolle gesprekstactieken en taaltechnieken
  € 54.95
  Levertijd: 5 tot 7 werkdagen  Dit is het eerste van drie boeken met de volledige taalkrachttraining van Tura Gerards. Boek 1 bevat de basisprincipes van de respectvolle gesprekstactieken en taaltechnieken van de Amerikaanse psychiater Milton H. Erickson (1901-1980). Dit boek is gemakkelijk leesbaar, praktisch en overzichtelijk, en bevat 151 voorbeelden en 54 oefeningen.

  De vaardigheden die je via deze training opdoet, gebruik je allereerst om de ander een belangrijk voordeel te bezorgen! En die ander bepaalt zelf wat dat voordeel is!

  Deze taalkrachttraining is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig (een-op-een) werkt met mensen en daarbij te maken krijgt met weerstand, onzekerheid, pijn, woede, verdriet, angst, eenzaamheid, sabotage en apathie. Bedoeld dus voor artsen, verpleegkundigen, psychologen, therapeuten, medisch specialisten, coaches, docenten, begeleiders van kinderen en managers.

  Ontdek hoe je met suggestieve taal een ander mens beter kunt laten worden in allerlei opzichten!

  In Boek 2 en 3 worden de effectieve taaltechnieken grondig en met veel voorbeelden en oefeningen gepresenteerd.


  Extra informatie:

  Hardback
  251 pagina's
  Met illustraties
  November 2016
  805 gram
  285 x 216 x 23 mm
  EAN: 9789402146462
  Brave New Books

  Levertijd: 5 tot 7 werkdagen