Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Tsjaikovski,Het Zwanenmeer
  • Tsjaikovski,Het Zwanenmeer
Tsjaikovski,Het Zwanenmeer
Het Zwanenmeer
€ 17.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen`Het Zwanenmeer` is een prachtig prentenboek over het beroemde muziekstuk van Tsjaikosvki. Het boek wordt geleverd met een cd waarop de tekst wordt voorgelezen, ondersteund door een prachtige uitvoering van het muziekstuk.

Het Zwanenmeer van Tsjaikovski
De balletmuziek van Tsjaikovski wordt uitgevoerd door het Orchestre Symphonique de Montréal onder leiding van Charles Dutoit. De illustraties van Noëlle Smit (Prentenboek van het Jaar 2011) komen prachtig tot hun recht in het grote prentenboek en vullen het vlot vertelde verhaal van Marjet Huiberts (Prentenboek van het Jaar 2015) naadloos aan. Op de cd wordt het verhaal verteld door Nederlands enige echte filmster: Carice van Houten.

Klassieke muziek-boeken
`De Notenkraker` maakt deel uit van een serie klassieke muziek-boeken met cd, die de grootste namen uit de kinderboeken- en muziekwereld samenbrengt. De serie wordt alom geroemd vanwege de mooie muziekopnamen van wereldberoemde orkesten, de schitterende illustraties en de verzorgde uitgave: een groot formaat prentenboek met cd.Extra informatie:

Hardback
32 pagina's
Met illustraties
Oktober 2016
365 gram
239 x 237 x 12 mm
EAN: 9789025766405
Gottmer

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen