Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Trees Peersman,Help, ik kan het niet laten !
  Help, ik kan het niet laten !
  Over snoepen, snacken en emo-eten
  € 22.99
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  De basis van een gezonde voeding kent iedereen. Granola met yoghurt als ontbijt, een half bord groenten, voldoende water drinken... Met wat goede wil lukt vaak het aardig om gezonde maaltijden op tafel te toveren.
  Maar snoepen tussendoor laten, dat is al een pak moeilijker. Dat kommetje chips `s avonds in de zetel is zo aanlokkelijk. Thuiskomen na een lange dag en de stress weg-snoepen. Bij een tas koffie horen koekjes. Een lichaam dat schreeuwt om chocolade. Die sterke drang kent praktisch iedereen.
  Sana-coach en diëtiste Trees Peersman beschrijft in HELP, ik het niet laten! op welke manier men snoepgedrag blijvend onder controle kan krijgen. Met de juiste inzichten en de geschikte oplossingen om dat snoepduiveltje voor eens en voor altijd te slim af te zijn. Dit boek pakt de kern van de zaak aan door te zoeken naar de onderliggende patronen, de gewoontes en de triggers. Zodra di kern goed zit, verdwijnt dat smekende stemmetje. Zo lukt het om die snoepdrang onder controle te krijgen en gewoon gezond te genieten, zonder te hervallen in oude gewoontes.
  Grip krijgen op emo-eten, gedoseerd snoepen, eetbuien aanpakken. Het kan! Dit verhelderend boek vertelt je hoe.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  192 pagina's
  Mei 2022
  322 gram
  220 x 150 x 19 mm
  EAN: 9789463937696
  Borgerhoff & Lamberigts

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen