Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Tonny Loorbach, Martijn van Tongeren,De Online Marketing Tornado
  • Tonny Loorbach, Martijn van Tongeren,De Online Marketing Tornado
Tonny Loorbach, Martijn van Tongeren,De Online Marketing Tornado
De Online Marketing Tornado
Blauwdruk voor een wervelende online business
€ 20.00
Levertijd: 1 tot 3 werkdagenHet internet biedt kansen in overvloed, maar hoe voorkom je dat je als ondernemer verzuipt in alle mogelijkheden? Hoe verzeker je jezelf van de meest effectieve online strategie en een onverstoorbare focus? Hoe tover je jouw website om tot een ware bezoekersmagneet en een volautomatische marketingmachine voor je business? Juist, met dit boek.


Ben jij klaar voor het geheim van de IMU? Dit boek neemt je mee in de Online Marketing Tornado. Een waterdichte blauwdruk voor een wervelende online business die impact maakt, jou als ondernemer de wind in de zeilen bezorgt én anderen meezuigt in een opwaarts momentum. Online ondernemen was nog nooit zo leuk!


Recensie:
Radio
Martin van Kranenburg 29-03-2020
'De Online Marketing Tornado is een ongelooflijk waardevol en praktisch boek waarin Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach veel voorbeelden uit de praktijk delen. Wil je het maximale uit je website halen? Wil je van meer bezoekers, boekers kan maken? Dan wil je de inzichten uit dit boek niet missen. Een must read voor iedere online ondernemer, marketeer of contentspecialist. '

Extra informatie:

Paperback / softback
350 pagina's
Met illustraties
April 2020
949 gram
240 x 170 x 23 mm
EAN: 9789083052502
IMU BV

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen