Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Ton den Boon, Van Dale,De taal der liefde
  • Ton den Boon, Van Dale,De taal der liefde
Ton den Boon, Van Dale,De taal der liefde
De taal der liefde
Literair woordenboek van seks en erotiek
€ 15.00
Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00dwarsligger 506 Ton den Boon De taal der liefde

Liefde en seks - er is in onze taal geen ander onderwerp waar zo veel woorden en uitdrukkingen over gaan. In De taal der liefde verzamelde Ton den Boon meer dan 2600 woorden over seks en erotiek, verlucht met `vurrukkullukke` citaten van meer dan 400 mannelijke en vrouwelijke schrijvers uit de Nederlandse en Vlaamse literatuur - van 1945 tot nu, van canon tot cult.

Voor de liefhebbers van het oeuvre van o.a. Gerard Reve, Jan Cremer, A.F.Th. van der Heijden, Dimitri Verhulst, W.F. Hermans, Arnon Grunberg, Jan Wolkers, Remco Campert, Herman Brusselmans, Tom Lanoye, Saskia Noort, Heleen van Royen, Kristien Hemmerechts, Simon Carmiggelt, Hafid Bouazza, Martin Bril, Rascha Peper, Hugo Claus, Simon Vestdijk, Maarten `t Hart, Jeroen Brouwers, Hella Haasse, Ilja Leonard Pfeijff er, Loes den Hollander, Kees van Kooten, Joost Zwagerman, Margriet de Moor, Ronald Giphart - en van de daad uiteraard.

Ton den Boon (1962) is sinds eind jaren negentig werkzaam als hoofdredacteur van de Dikke Van Dale. `Seks! Als er toch één taal is die we allemaal spreken dan is het wel `de taal der liefde`.` - Ronald Giphart , Ik ook van jou, 1992
Formaat: Dwarsligger
Dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat: net zo klein en licht als een mobiele telefoon en 100% leesbaar. Door zijn compacte formaat en lichte gewicht kan je dwarsligger® gemakkelijk altijd en overal lezen. Ideaal voor bijvoorbeeld onderweg, op vakantie en in bed.

Extra informatie:

Dwarsligger
Januari 2018
123 gram
120 x 84 x 16 mm
EAN: 9789049806408
Dwarsligger

Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00