Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Tommie Niessen, Marian Rijk,Tommie in gesprek
  • Tommie Niessen, Marian Rijk,Tommie in gesprek
Tommie Niessen, Marian Rijk,Tommie in gesprek
Tommie in gesprek
Inspirerende gesprekken met mensen uit de zorg
€ 19.99
Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Tommie in gesprek van Tommie Niessen is een boek vol inspirerende gesprekken met mensen uit de zorg.

Tommie Niessen is een van de bekendste verpleegkundigen van Nederland. Sinds 2010 werkt hij, als zzp’er, in de zorg. Dat was aanvankelijk niet de bedoeling: het leek hem niets en bovendien totaal niet stoer, hij dacht dat hij de hele dag oude mensen moest wassen. Niks bleek minder waar: hij voelt zich er als een vis in het water!

‘Werken in de zorg is superinteressant en dankbaar werk. Het feit dat je op zo’n directe manier iets voor een ander kunt betekenen, vind ik heel waardevol en geeft me veel voldoening. Ik ben heel trots op mijn vak en daarom deel ik zo graag mijn mooie ervaringen. In mijn nieuwe boek, dat voortkomt uit Tommie de Podcast, ga ik in gesprek met allerlei inspirerende mensen die in de zorg werken. Wat ik vooral van hen wil weten is “Wat betekent zorg voor jou?”’

In dit boek spreekt Tommie met mensen uit heel verschillende disciplines van de zorg: met Theoloog des Vaderlands Samuel Lee, hoogleraar langdurige zorg en dementie Anne-Mei The, viroloog Marion Koopmans, schrijver Jan Geurtz, psychiater Dirk de Wachter, een verpleegkundige, filosoof, arts, jeugdzorgmedewerker, een terminaal patiënt, ouderenpsycholoog en vele anderen.
Extra informatie:

Paperback / softback
200 pagina's
Oktober 2020
337 gram
200 x 125 x 24 mm
EAN: 9789026353833
Ambo|Anthos

Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel