Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Tom Jackson,Het allermooiste boek over vogels
  • Tom Jackson,Het allermooiste boek over vogels
Tom Jackson,Het allermooiste boek over vogels
Het allermooiste boek over vogels
Het allermooiste boek over
€ 19.99
24 Bij u in huis op: donderdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenVoor alle vogelspotters in spe is `Het allermooiste boek over vogels` het perfecte kinderboek over alles met veren! Kijk verder dan de achtertuin en ontdek welke vogels er in de wijde wereld voorkomen, van de pinguïns op het zuidelijkste stukje van onze aarde tot felgekleurde ara`s in de jungle. De vele kleuren en soms minuscule veertjes komen prachtig uit de verf in de hyperrealistische illustraties. Alles wat je wilt weten over de gekste, beroemdste en meest obscure vogels vind je in dit informatieve kinderboek vol info en interessante feitjes.

`Het allermooiste boek over vogels` is een onderdeel van de opvallende (groot formaat) en informatieve boekenserie over de coolste, stoerste, mooiste en meest bijzondere dieren op onze planeet. Lees ook de andere boeken in de reeks, zoals `Het allermooiste boek over oerdieren`, `Het allermooiste boek over dinosauriërs`, `Het allermooiste boek over wilde dieren`, `Het allermooiste boek over paarden`, `Het allermooiste boek over haaien` en `Het allermooiste boek over spinnen en insecten`.
Recensie:
Hebban.nl
Els van Dijck 10-11-2022
'Er zijn boeken, die horen in elke schoolbibliotheek thuis. Dit is er één...`Het allermooiste boek over vogels` is indrukwekkend, lekker groot en je kunt er urenlang in doorbladeren.'

Extra informatie:
Het allermooiste boek over
Hardback
80 pagina's
November 2022
966 gram
378 x 281 x 14 mm
EAN: 9789025777050
Gottmer

24 Bij u in huis op: donderdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen