Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Tinto van Tuijl, Nienke Verhoog,Zweden
  • Tinto van Tuijl, Nienke Verhoog,Zweden
Tinto van Tuijl, Nienke Verhoog,Zweden
Tinto van Tuijl, Nienke Verhoog
Zweden
€ 23.99

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00


Bossen, meren en een prachtige scherenkust, vriendelijke rode huisjes en veel rust en ruimte: dit beeld van Zweden klopt, maar er is nog zo veel meer! Deze reisgids is een aansporing om van de hoofdwegen af te slaan. Volg spontaan een bordje langs de weg dat naar een runensteen of oude watermolen leidt, pak de ijzeren sleutel van de haak bij de middeleeuwse kerkdeur en loop naar binnen. Verwonder je over de rijke erfenis die de Vikingen nalieten en over de spectaculaire vogeltrek, en bewonder de Zweedse kunst en architectuur. Blijf desnoods hangen in dezelfde streek en neem de fiets of kajak. En als je niet komt voor de Zweedse cultuur of natuur, ga dan winkelen in Malmö of Stockholm, of kom in de winter om te skiën of te schaatsen. Jong of oud, cultuurminnaar of zonaanbidder, zalmvisser of kerkganger, botanicus, vogelaar of fan van Pippi Langkous, Zweden is voor iedereen!
Tinto van Tuijl kwam voor het eerst als geoloog naar Zweden en schrijft over reizen. Haar dochter Nienke Verhoog heeft op meerdere plaatsen in Zweden gewerkt en spreekt vloeiend Zweeds.

Nederlands Paperback 9789025765194 Druk: 1 februari 2020 384 pagina's

Extra informatie:

Paperback / softback
384 pagina's
Februari 2020
506 gram
210 x 135 x 24 mm
EAN: 9789025765194
Dominicus

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00