Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Tijs van den Boomen,De marktgids voor Amsterdam
  • Tijs van den Boomen,De marktgids voor Amsterdam
Tijs van den Boomen,De marktgids voor Amsterdam
De marktgids voor Amsterdam
van dagelijkse boodschappen tot funshoppen
€ 10.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Voor couleur local en onverwachte koopjes moet je op de markt zijn. Op vakantie storten we ons massaal op de markt, maar in eigen land en stad vergeten we vreemd genoeg hoe levendig en interessant die plekken zijn. Veel mensen weten de Cuyp nog wel te vinden, zo`n zes miljoen per jaar zelfs, maar er is meer, veel meer.

Amsterdam is dé markstad van Nederland, elke week staan er ruim zevenduizend kramen opgesteld, dat is meer dan in de andere vier grote steden bij elkaar. De marktgids voor Amsterdam wijst je de weg naar de 35 markten die de stad telt, van Kraaiennest tot de Nieuwmarkt en van Plein `40-`45 tot de Dappermarkt.

Het is een reis langs goedkope algemene warenmarkten, pittig geprijsde biologische themamarkten en gespecialiseerde markten voor stoffen, bloemen en postzegels. De gids voert je door volkswijken en elitebuurten en neemt je mee naar de randen van de stad, waar nog nooit een toerist is geweest.

De marktgids voor Amsterdam maakt je wegwijs, met kaarten per stadsdeel, profielen en tips voor alle 35 markten, en achtergrondverhalen van de negen belangrijkste. Als toegift een korte handleiding hoe zelf marktkoopman te worden.Extra informatie:

Paperback / softback
112 pagina's
Met illustraties
December 2015
161 gram
161 x 124 x 12 mm
EAN: 9789462251496
Querido Fosfor

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen