Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Tiamo Pastoor,Als dit huis straks overstroomt
  Als dit huis straks overstroomt
  waar ga je heen dan?
  € 21.45
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Maria kan niet slapen. Natuurlijk niet, want het is al wekenlang veertig graden en ze leest alweer berichten dat de dijken vlakbij haar huis zullen breken. Ze verlangt terug naar de dagen dat nachtmerries over een volgende wereldoorlog haar enige zorg waren.

  Leon kan niet slapen. Hij droomt urenlang over een mooie toekomst, maar kan zichzelf er nooit toe zetten het ook echt te dóen. Hij wil Maria terug in zijn leven, maar na wat hij haar heeft aangedaan …

  Ze delen een verleden, maar zij kan het niet herinneren, en hij heeft er eeuwig spijt van.

  Het is klaar. Het is tijd voor actie. Op deze manier zal het dorp binnenkort overstromen. Op deze manier komen dromen nooit uit.

  Maria wordt gedwongen steeds harder te vechten om aandacht, terwijl Leon worstelt met het grote gat tussen zijn droomtoekomst en de harde werkelijkheid van een falend klimaat.

  Kunnen ze elkaar weer vinden en op tijd het dorp redden? Kunnen ze de echte wereld dichter bij de droom brengen, of komt de nachtmerrie voor iedereen uit?

  ~ Van de schrijver van `Het Boek tegen School` en `Niet Dat Het Uitmaakt`, een moderne jongerenroman over wat komende generaties misschien te wachten staat ~


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  360 pagina's
  Met illustraties
  Juli 2022
  522 gram
  210 x 148 x 33 mm
  EAN: 9789403670911
  Mijnbestseller.nl

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen