Welkom op onze vernieuwde site
Gratis verzending vanaf € 25

  Thierry-Maxime Loriot,Viktor&Rolf Special Edition
  Viktor&Rolf Special Edition
  Fashion Artists 25 Years
  € 125.00
  Bij u in huis op: dinsdag


  > Limited and numbered edition box set
  > boek, gesigneerd door Viktor&Rolf
  > luxe doos met passepartout & uitneemlint
  > C-print facsimile schets `Cutting Edge Couture`, gesigneerd door V&R

  Ter gelegenheid van het vijfentwintigjarig jubileum van het Amsterdamse luxueuze modehuis Viktor&Rolf en de overzichtstentoonstelling in de Kunsthal Rotterdam, presenteert nai010 uitgevers een weelderige Collector`s Editie kunstboek met Viktor&Rolf schets.

  Uit de oplage van het boek Viktor&Rolf Fashion Artists 25 Years zijn 50 exemplaren genomen en gesigneerd door de kunstenaars. Bij het boek is een C-Print gevoegd van een schets van Viktor&Rolf, eveneens gesigneerd. Het geheel wordt gepresenteerd in een luxe zwarte doos met zwarte foliedruk, passe partout en uitneemlint.

  Boek
  In het boek Viktor&Rolf: Fashion Artists 25 Years wordt hun concept `draagbare kunst` verkend en wordt aandacht besteed aan enkele van de meest indrukwekkende en innovatieve werken van dit Nederlandse design duo op basis van het Viktor&Rolf-archief en museumcollecties en privécollecties van over de hele wereld. Ook bevat het boek een exclusief recent interview van de curator met de ontwerpers, een fascinerende Viktor & Rolf-woordenlijst en een rijke iconografie met markante afbeeldingen door toonaangevende kunstenaars en fotografen zoals Cindy Sherman, Andreas Gursky, Herb Ritts, Anton Corbijn, Mert & Marcus, Annie Leibovitz, David LaChapelle, Tim Walker, Nick Knight en Inez & Vinoodh.

  V&R schets
  `Cutting Edge Couture` is een schets voor de ready-to-wear collectie spring-summer 2010. Het origineel is getekend door Viktor&Rolf met felt pen op papier. Van de schets is een C-print facsimile vervaardigd door Tripiti Drukkers in Rotterdam, gedrukt op 150 grams Arcoprint Milk, gesigneerd door Viktor&Rolf en gevouwen in zijdepapier.  Extra informatie:

  Samengesteld pakket
  212 pagina's
  Met illustraties
  Mei 2018
  2869 gram
  485 x 370 x 70 mm
  EAN: 9789462084537
  nai010 uitgevers/publishers

  Bij u in huis op: dinsdag