Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Thierry Geerts,Digitalis
  • Thierry Geerts,Digitalis
Thierry Geerts,Digitalis
Digitalis
Hoe we onze wereld kunnen heruitvinden
€ 24.99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Reis mee naar Digitalis, het land dat meer dan 4 miljard mensen met elkaar verbindt via het internet. Een land waar gezondheidszorg, onderwijs, mobiliteit, economie en andere maatschappelijke thema`s worden aangepakt dankzij de mogelijkheden van de digitale revolutie.

Dit uitdagende boek van Thierry Geerts is een krachtig pleidooi om in deze tijden van digitalisering de angst opzij te schuiven en de vooruitgang te omarmen. De digitale revolutie heeft immense maatschappelijke, culturele en economische implicaties en stelt ons voor grote uitdagingen: we moeten niet minder dan de hele wereld heruitvinden. Maar de boodschap is positief: de technologische vooruitgang biedt unieke kansen om onze samenleving te verbeteren.

En waarom zou België, dat in het verleden aan de spits heeft gestaan van de industriële en computerrevolutie, niet de hoofdstad van Digitalis kunnen worden? Als ons land deze digitale trein niet wil missen, heeft het behoefte aan inspirerende en ambitieuze projecten. Dit boek zet alvast de bakens uit.
Extra informatie:

Paperback / softback
280 pagina's
Juni 2018
415 gram
212 x 140 x 25 mm
EAN: 9789401450843
Lannoo

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen