Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Thierry Baudet,Het Coronabedrog
  • Thierry Baudet,Het Coronabedrog
Thierry Baudet,Het Coronabedrog
Het Coronabedrog
De globalistische machtsgreep en de Great Reset
€ 21.95

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen


(flaptekst)


 In Het Coronabedrog ontrafelt Thierry Baudet stuk voor stuk de mythes die Nederland - en de wereld - al twee jaar in een wurggreep houden. Hoe gingen we van een vrije, open samenleving naar een land van lockdowns, steeds verdergaande controlemechanismes, QR-codes en vaccinatiedwang? Wat verklaart de synchroniciteit waarmee dit alles vrijwel overal op aarde op dezelfde manier wordt uitgerold?

Baudet gaat uitgebreid in op de geheime plannen van het World Economic Forum en andere globalistische eliteclubs om een Great Reset af te dwingen via de kunstmatig gecreëerde angstpaniek over een verkoudheidsvirus. Ook onthult hij de nooit eerder vertelde gebeurtenissen die zich achter de schermen voltrokken binnen zijn eigen partij, vanaf het moment van de 'uitbraak' van het virus tot aan de gefaalde couppoging van de mensen die wilden meegaan in het coronabedrog.

Thierry Baudet (1983) schreef essays, romans, politieke filosofie en een inleiding in de klassieke muziek. Hij is oprichter en partijleider van Forum voor Democratie en zowel binnen Nederland als internationaal een van de leidende stemmen voor de vrijheid en tegen de machtsgreep van globalistische oikofoben.


Extra informatie:

Paperback / softback
288 pagina's
Met illustraties
Februari 2022
313 gram
216 x 140 x 23 mm
EAN: 9789083229249
Amsterdam Books

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen