Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Theo Compernolle,Ontketen het brein van je kind
  • Theo Compernolle,Ontketen het brein van je kind
Theo Compernolle,Ontketen het brein van je kind
Ontketen het brein van je kind
Van schermverslaving naar digitale vrijheid
€ 22.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen`In dit boek wil ik aantonen hoe we ervoor kunnen zorgen dat kinderen geen schermslaven worden met een inefficiënt brokkelbrein, maar meesters die hun mooie technologieën digivrij gebruiken om gefocust te leren, te consumeren en zich te amuseren.` - Theo Compernolle

Als ouders en leraren onze kinderen en pubers niet leren hoe ze op een gezonde manier met digitale media kunnen omgaan, in hun eigen voordeel, dan zullen de `antisociale media` dat doen, in hun commerciële voordeel. En dat is heel nadelig voor het welzijn van onze kinderen. Sociale media, appjes, berichtjes, gamen... zijn fantastisch voor jongeren, maar ze verstoren vaak de aandacht die nodig is om taken geconcentreerd te kunnen uitvoeren.

Dit boek biedt een onderbouwd én praktisch antwoord op vragen zoals: Is het aantal uren dat je kind met een schermpje bezig is wel normaal? Hindert gamen en gebruik van sociale media het leervermogen van je kind? En hoe kun je je kinderen beschermen tegen overmatig gebruik van digitale media? Auteur Theo Compernolle beschrijft niet alleen wat de beste aanpak is, hij legt ook uit waarom. Want als mensen begrijpen hoe ze het brein van hun kinderen kunnen bevrijden, zullen ze veel beter hun eigen creatieve oplossingen kunnen bedenken.
Extra informatie:

Paperback / softback
296 pagina's
April 2022
486 gram
242 x 158 x 25 mm
EAN: 9789401483506
Lannoo

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen