Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  Tetje Punter,Ik kwam, zag en werd misbruikt
  Ik kwam, zag en werd misbruikt
  In 10 verhalen
  € 18.99
  24 Bij u in huis op: zaterdag
  Bestel vóór: 21:00  In het boek “Ik kwam, zag & werd misbruikt” beschrijft de auteur, Tetje Punter het geweld waarmee zij in haar tienerjaren geconfronteerd werd. Zij beschrijft op een aangrijpende wijze de vreselijke mishandelingen en situaties van misbruik waaraan zij ten deel viel. Tetje vond uiteindelijk weer geluk en herstelde dankzij de Brein Regie Methode.

  Herstellen is doorgaans een verdrietig en pijnlijk proces. De trauma`s die in het lijf en het hoofd van slachtoffers opgeslagen liggen leveren belemmeringen op in het leven. Het boek “Ik kwam, zag & werd misbruikt” is een must-read voor iedereen die te maken heeft met geweld en/of trauma. Of je nu hulpverlener, familielid, vriend of collega bent, dit aangrijpende boek laat je niet meer los.

  Tetje werd uitbehandeld verklaard binnen de GGZ. In de Brein Regie Methode vond ze herstel en daardoor ook weer levensgeluk. Tetje deelt haar ervaringen en draagt zo bij aan het doorbreken van de cirkel van geweld.

  In het boek komt ook Esther van Wageningen aan het woord. Esther is eigenaar van Rheset. Zij werkt met de Brein Regie Methode en is stressfysioloog. In het boek licht Esther de essentie van de methode toe.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  109 pagina's
  Met illustraties
  November 2022
  171 gram
  210 x 148 x 11 mm
  EAN: 9789464657913
  Brave New Books

  24 Bij u in huis op: zaterdag
  Bestel vóór: 21:00