Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Terra Therapeutica,Therapeutische tuinen
  • Terra Therapeutica,Therapeutische tuinen
Terra Therapeutica,Therapeutische tuinen
Therapeutische tuinen
€ 59.00

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Mensen gaan graag de tuin in omdat ze kunnen ontladen van de prikkels die ze binnen opdoen. Buiten kan je ontspannen op een wijze die aansluit bij de eigen levensloop. Het geeft rust en vertrouwdheid en je kan er letterlijk ?aarden?.


Nog nooit hebben we het belang van open ruimte en een groene omgeving zo expliciet aan den lijve ondervonden als tijdens de recente coronacrisis. Een van de meest gehoorde adviezen was dat beweging en buiten zijn helpt in deze moeilijke periode. Woonzorgcentra die over een 'aangepaste' tuin beschikten, ervaarden dit als een immense luxe. 


Het besef dat je eigen omgeving thuis of in het woonzorgcentrum ertoe doet en een meerwaarde biedt, groeide. De effecten van de tuin worden bewuster beleefd dan ooit.


Dit boek biedt een ondersteunende aanzet tot het realiseren van een boeiende, groene binnen- en buitenomgeving bij residentiële woonzorgcentra. Het levert inzichten om met een doordachte visie aan de slag te gaan, zowel tijdens de voorbereiding, de uitvoering als het beheer van het project.


Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
Oktober 2020
1101 gram
305 x 225 x 18 mm
EAN: 9782509037824
Politeia NV fr

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen