Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Suzanne Agterberg-Rouwhorst,Vind je eigen weg met jouw autisme
  • Suzanne Agterberg-Rouwhorst,Vind je eigen weg met jouw autisme
Suzanne Agterberg-Rouwhorst,Vind je eigen weg met jouw autisme
Vind je eigen weg met jouw autisme
€ 19.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenAls je autisme hebt, werken jouw hersenen anders dan bij de meeste mensen. Je verwerkt informatie op een andere manier. In je kinderjaren bepalen volwassenen wat jij nodig hebt. Maar als je in de bovenbouw van de basisschool komt, of naar het voortgezet onderwijs gaat, is het belangrijk dat je zélf weet wat jouw autisme inhoudt. Je begrijpt jezelf dan niet alleen beter, maar kunt ook aan anderen uitleggen wat je nodig hebt om je goed te voelen en hoe jij het beste kunt leven, werken en leren. Dit boek helpt je daarbij!

Je leert meer over autisme in het algemeen, en door het beantwoorden van de vragen aan het eind van ieder hoofdstuk, zeker ook over jouw autisme. Met dit boek ga je op zoek naar signalen en wegwijzers die jij kunt gebruiken om je eigen weg hierin te vinden.

Vind je eigen weg met jouw autisme is geschreven voor tieners, om zelf te lezen. Maar het kan ook goed gebruikt worden in psycho-educatie, (voor en) door ouders, leraren en andere professionals.


Geactualiseerd met nieuwe theorie over het voorspellende brein!


Extra informatie:

Paperback / softback
164 pagina's
Met illustraties
Mei 2022
429 gram
215 x 195 x 20 mm
EAN: 9789493209589
Uitgeverij Pica

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen