Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Susanne Asal,Chili
Chili
ANWB Wereldreisgids
€ 28.49
   Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op dinsdag *
  • Gratis verzending


ANWB Wereldreisgids Chili & Paaseiland

De ANWB Wereldreisgids Chili & Paaseiland is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Chili en Paaseiland. Chili, het land van stille natuur en verstedelijking, bossen en woestijnen, maar ook studentikoze kunstenaarsmilieus, boerenfeesten, wijngaarden en een eindeloze sterrenhemel. Paaseiland is het meest geïsoleerde, bewoonde eiland ter wereld en beroemd om zijn ruim 1000 stenen beelden en spectaculaire, ruige landschap.

De uitgebreide Chili & Paaseiland reisgids telt meer dan 400 pagina’s boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een uitneembare kaart. Kortom: een onmisbare ANWB gids voor een geweldige rondreis door Chili & Paaseiland!

Extra informatie:
ANWB Wereldreisgids
Paperback / softback
432 pagina's
Met illustraties
December 2022
538 gram
192 x 127 x 30 mm
EAN: 9789018049607
ANWB Retail


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.