Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Susan Bögels,MYmind mindfulness voor kinderen en jongeren met ADHD en hun ouders - Trainershandleiding
  • Susan Bögels,MYmind mindfulness voor kinderen en jongeren met ADHD en hun ouders - Trainershandleiding
Susan Bögels,MYmind mindfulness voor kinderen en jongeren met ADHD en hun ouders - Trainershandleiding
MYmind mindfulness voor kinderen en jongeren met ADHD en hun ouders - Trainershandleiding
€ 35.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


MYmind is een mindfulness-groepstraining voor kinderen en jongeren met ADHD en hun ouders. Door aan de leeftijd en doelgroep aangepaste meditatie-, bewustzijnsoefeningen en yoga, verbeteren kinderen en jongeren hun aandacht, ontwikkelen kalmte, en leren hun impulsen beheersen. Ouders leren in de parallelle mindful parenting-training met open aandacht naar hun kind te kijken, opvoedstress te reguleren, en minder overreactief op te voeden. Na uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van het programma vond Susan Bögels het tijd om het als boek beschikbaar te stellen.

MYmind Mindfulness voor kinderen en jongeren met ADHD en hun ouders - trainershandleiding start met een overzicht van wat ADHD is en hoe het niet alleen het kind maar ook de ouders en het gezinsleven beïnvloedt. Het geeft een uniek overzicht van wat de effecten van MYmind en andere mindfulness-based programma`s voor ADHD in de kindertijd zijn en hoe MYmind trainers zichzelf en de gezinnen voorbereiden op de training. De acht groepssessies voor kinderen, jongeren en hun ouders, alsmede de follow-up sessie acht weken later, worden helder en in detail beschreven. Ook een variant voor een individueel gezin komt aan de orde.

Professionals kunnen getraind en gecertificeerd worden in MYmind. Bij deze handleiding hoort tevens een werkboek voor kinderen en een werkboek voor ouders.
Extra informatie:

Paperback / softback
160 pagina's
April 2020
482 gram
240 x 170 x 16 mm
EAN: 9789401438339
Lannoo Campus

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen