Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Stephen King,De shining
  • Stephen King,De shining
Stephen King,De shining
De shining
€ 15.00
Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00Dwarsligger 666 is De Shining van Stephen King.

De Shining is waarschijnlijk Stephen Kings beroemdste boek, en werd onvergetelijk verfilmd door Stanley Kubrick. Jack Torrance, zijn vrouw Wendy en hun vijfjarige zoon Danny verblijven in het Overlook Hotel, waar Jack is ingehuurd als huismeester. Danny heeft een gave: `het licht`, zoals de oude meneer Hallorann het noemt. In het Overlook Hotel nemen Danny`s visioenen angstaanjagende vormen aan. Hevige sneeuwstormen sluiten het gezin volledig af van de buitenwereld. Het hotel zou verlaten moeten zijn, maar wie is de dame in kamer 217 en wie zijn de gemaskerde gasten die maar met de lift op en neer blijven gaan..?

`Je kunt het beter niet alleen lezen.` - Daily Mail

Stephen King (1947) heeft meer dan tweehonderd verhalen geschreven, waaronder vijftig thriller- en fantasytitels, alle wereldwijde bestsellers en vrijwel allemaal verfilmd.
Formaat: Dwarsligger
Dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat: net zo klein en licht als een mobiele telefoon en 100% leesbaar. Door zijn compacte formaat en lichte gewicht kan je dwarsligger® gemakkelijk altijd en overal lezen. Ideaal voor bijvoorbeeld onderweg, op vakantie en in bed.

Extra informatie:

Dwarsligger
936 pagina's
Juni 2020
157 gram
120 x 81 x 22 mm
EAN: 9789049807788
Dwarsligger

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00