Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Stephanie Wrobel,Het herstel van Rose Gold
  • Stephanie Wrobel,Het herstel van Rose Gold
Stephanie Wrobel,Het herstel van Rose Gold
Het herstel van Rose Gold
€ 21.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Moeders vergeten nooit
Dochters vergeven nooit


Rose Gold Watts geloofde dat zij de eerste achttien jaar van haar leven ernstig ziek was. Ze dacht dat ze de sondevoeding, alle operaties en de rolstoel nodig had. De buurtbewoners hielpen waar mogelijk en stonden altijd voor Rose Gold en haar moeder Patty klaar. Maar ondanks alle onderzoeken, ingrepen en eindeloze doktersbezoeken kon niemand erachter komen wat haar mankeerde.
Tot haar moeder een verschrikkelijk goede leugenaar bleek te zijn. Na vijf gevangenisjaren is Patty Watts op vrije voeten en smeekt ze haar dochter om haar in huis te nemen. Alles wat Patty wil is zich met haar dochter verzoenen en haar vergeven voor het feit dat Rose Gold zich tegen haar keerde in de rechtbank. Als Rose Gold haar moeder inderdaad verwelkomt reageert de omgeving geschokt. Maar Rose Gold kent haar moeder door en door, en zij is niet meer dat zwakke kleine meisje van vroeger...

Stephanie Wrobel (1987) groeide op in Chicago en woont sinds enkele jaren in Londen. Zij volgde de opleiding Creative Writing aan Emerson College, Boston, en publiceerde diverse korte verhalen. Haar debuut Het herstel van Rose Gold werd al voor verschijning een internationale sensatie.

‘Sensationeel goed. Twee gelaagde personages geven het verhaal de kracht van een nucleaire reactie, en zorgen ervoor dat je ze niet meer vergeet. Wrobel is iemand om in de gaten te houden.’ - Lee ChildExtra informatie:

Paperback / softback
344 pagina's
April 2020
458 gram
213 x 137 x 29 mm
EAN: 9789044643749
Prometheus

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen