Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Stefan Ruysschaert,IC-afstandsverkopen. Afstandsverkopen met invoer B2C-diensten
  IC-afstandsverkopen. Afstandsverkopen met invoer B2C-diensten
  Een praktische handleiding voor e-commerce in B2C
  € 29.00
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Dit boek bevat drie delen die de e-commerce met particuliere klanten toelichten. Aan de hand van voorbeelden en een visuele benadering wordt de complexe materie uitgelegd waardoor de lezer inzicht verwerft in deze nieuwe btw-regeling.


  Deel 1 handelt over de nieuwe regeling van de intracommunautaire afstandsverkopen. Ook de regeling van de micro-ondernemingen komt hierbij aan bod. Het al dan niet gebruiken van het OSS-stelsel wordt toegelicht aan de hand van talrijke voorbeelden. Deel 2 behandelt de afstandsverkopen met invoer of de zogenaamde extracommunautaire afstandsverkopen. Vooral in dit deel vormen de schema’s een verduidelijking van deze zeer complexe regeling. De werking van de IOSS-regeling wordt helder uiteengezet. In deel 3 komen de B2C-regels aan bod en hun integratie binnen het OSS-stelsel.


  Ten slotte komen telkens ook de factureringsregels aan bod.


  Stefan Ruysschaert is adviseur bij de FOD Financiën. Hij is docent btw en auteur van talrijke bijdragen op fiscaal vlak in toonaangevende tijdschriften en boeken. Hij is o.a. redactielid van Taxwin en het Tijdschrift Huur. Hij is professor aan de faculteit Economie van de UGent en gastdocent aan de HOGENT en de Fiscale Hogeschool (Odisee).
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  72 pagina's
  April 2022
  147 gram
  240 x 160 x 5 mm
  EAN: 9789046611470
  Maklu Uitgevers N.V.

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen