Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Stefan Ruysschaert,Btw-eetjes
Btw-eetjes
Btw-eetjes 9
€ 43.00
  (Hardback) Thuisbezorgen

  • Bestel vóór: 21:00
  • Bij u in huis op zaterdag
  • Gratis verzending


Dit boek maakt deel uit van de reeks Btw-eetjes. Het is geen klassiek btw-handboek. Dit negende deel bevat opnieuw een aantal in de praktijk voorkomende btw-problemen waarop u het antwoord niet onmiddellijk in een klassiek btw-handboek vindt. Het gaat om praktische vragen waarmee elke boekhouder, accountant of advocaat in zijn fiscale praktijk vroeg of laat mee geconfronteerd wordt.

Het gaat daarbij soms om schijnbaar eenvoudige vragen, maar waar men toch vaak het antwoord schuldig blijkt te zijn of twijfelt. Deze btw-eetjes werden zoals in de vorige delen op een bondige en aantrekkelijke wijze weergegeven waardoor u snel vindt wat u zoekt. Het antwoord op de vraag wordt telkens bondig en klaar geformuleerd zonder aan inhoudelijke kwaliteit en volledigheid in te boeten.

Over de auteur
Stefan Ruysschaert heeft een economische vooropleiding genoten (UGent). Hij is adviseur bij de Federale Overheidsdienst Financiën. Hij is auteur van talrijke bijdragen op fiscaal vlak in toonaangevende tijdschriften en boeken. Hij is o.a. redactielid van Fiscalnet en het Tijdschrift Huur. Hij is professor aan de faculteit Economie van de UGent, vakgroep Accountancy, bedrijfsfinanciering en fiscaliteit waar hij het vak btw doceert en is (plaatsvervangend) lid van de stagecommissie van het BIBF. Hij is ook gastdocent aan de Fiscale Hogeschool (Odysee).


Extra informatie:
Btw-eetjes 9
Hardback
246 pagina's
Juli 2018
460 gram
243 x 163 x 22 mm
EAN: 9789046609446
Maklu Uitgevers N.V.