Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Stefan Ruysschaert,Btw-eetjes Deel 20
  Btw-eetjes Deel 20
  Btw-eetjes 20
  € 43.00
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Dit boek vormt intussen reeds het twintigste in de reeks succesrijke handboeken Btw-eetjes. Het is geen klassiek btw-handboek. Dit twintigste deel bevat opnieuw een aantal in de praktijk voorkomende btw-problemen waarophet antwoord niet onmiddellijk te vinden is in een klassiek btw-handboek.


  Het gaat om praktische vragen waarmee elke accountant, belastingconsulent of advocaat in zijn/haar fiscale praktijk vroeg of laat geconfronteerd wordt. Het gaat daarbij soms om schijnbaar eenvoudige vragen maar waar men toch vaak het antwoord schuldig blijkt te zijn of twijfelt.


  Deze btw-eetjes werden zoals in de vorige delen op een bondige en aantrekkelijke wijze weergegeven, waardoor men snel vindt wat men zoekt.


  Het antwoord op de vraag wordt telkens bondig en klaar geformuleerd zonder aan inhoudelijke kwaliteit en volledigheid in te boeten.


  Stefan Ruysschaert heeft een economische vooropleiding genoten (UGent). Hij is adviseur bij de FOD Financiën. Hij is auteur van talrijke bijdragen op fiscaal vlak in toonaangevende tijdschriften en boeken. Hij is o.a. redactielid van Taxwin en het Tijdschrift Huur. Hij is professor aan de faculteit Economie van de UGent, vakgroep Accountancy, bedrijfsfinanciering en fiscaliteit waar hij het vak btw doceert. Hij is ook gastdocent aan de Hogeschool Gent en de Fiscale Hogeschool (Odisee).
  Extra informatie:
  Btw-eetjes 20
  Paperback / softback
  222 pagina's
  Mei 2022
  404 gram
  242 x 162 x 16 mm
  EAN: 9789046611524
  Maklu Uitgevers N.V.

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen