Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België
Tijdens onze vakantieperiode van 15 juli t/m 21 augustus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. We verzoeken u om zoveel mogelijk uw vragen via email te stellen.
Natuurlijk worden uw orders wel verzonden, en is onze winkel gewoon geopend. Wij wensen u een fijne vakantie toe.

  • Soeredj Monorath,Gedragsanalyse en effectieve communicatiestrategie?n
  • Soeredj Monorath,Gedragsanalyse en effectieve communicatiestrategie?n
Soeredj Monorath,Gedragsanalyse en effectieve communicatiestrategie?n
Gedragsanalyse en effectieve communicatiestrategie?n
Voor fitness, health en sport professionals
€ 39.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenHet vakgebied van de trainer-coach bestaat uit verschillende zaken, zoals het adviseren, trainen en coachen van klanten (trainees). Daarbij bouw je snel en verantwoord aan een sterke relatie met jouw klanten. Vaak met als doel het aanleren van een verbeterde levensstijl. Als trainer-coach inspireer je klanten met kennis en vaardigheden en
verhoog je de zelfmotivatie.

Doelstelling
Dit boek helpt je bij het systematisch analyseren van gedrag en het toepassen van effectieve communicatiestrategieën. Je leert de juiste communicatie toe te passen tussen jezelf als trainer-coach en de trainee. Daarmee kun je mensen raken. Succes is een keuze die je voor jezelf maakt.

Doelgroep
Deze publicatie is geschreven voor fitness, sport en health professionals, zoals personal trainers, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen, die meer willen leren over effectieve communicatie met hun klanten. Het boek wordt veelvuldig gebruikt in opleidingen waarin studenten werken aan het zich eigen maken van essentiële communicatievaardigheden.Extra informatie:

Hardback
164 pagina's
Met illustraties
November 2018
591 gram
237 x 175 x 15 mm
EAN: 9789082787955
BlackBoxPublishers

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen