Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Sjoerd de Vries,Boeddhisme
  Boeddhisme
  Een heldere inleiding
  € 20.00
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Toegankelijke en heldere inleiding in de wereld van het boeddhisme en een verrassende ontdekkingsreis door een betoverende cultuur.

  Mindfulness vindt zijn wortels in het boeddhisme – het geeft zeer concrete aanwijzingen over hoe het leven in te richten

  In deze tijd waarin iedereen op zoek is naar zingeving – of dat nu bijvoorbeeld mindfulness is, zen of yoga –, is er één godsdienst die het bestuderen meer dan waard is: het boeddhisme. Boeddhisme is een van de boeiendste godsdiensten ter wereld.

  Kenner Sjoerd de Vries voert in Boeddhisme, een heldere inleiding de lezer op toegankelijke wijze in in de filosofische en culturele achter­gronden, geschiedenis en de talloze gebruiken van deze levens­overtuiging. Wie zich onder andere afvraagt wat karma is of nirvana, waarom de gewaden van de boeddhistische monniken rood zijn, wat er precies gebeurt bij reïncarnatie of wat de symboliek is van de gebedsmolen, zal in Boeddhisme de antwoorden vinden.

  Er wordt weleens gezegd dat alle wijsheid uit het oosten komt. Wie Boeddhisme, deze veelzijdig en verrassende ontdekkingsreis door een betoverende cultuur, heeft gelezen kan dat alleen maar beamen.
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  September 2021
  158 gram
  200 x 125 x 12 mm
  EAN: 9789059900431
  J.M. Meulenhoff

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen