Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Simone van der Vlugt,De doorbraak
  • Simone van der Vlugt,De doorbraak
Simone van der Vlugt,De doorbraak
De doorbraak
€ 15.00
Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenMet haar plotselinge beroemdheid belandt de jonge zangeres Romée in een overweldigende wereld. Ze wordt lastiggevallen door haar manager, beschuldigd van plagiaat en geterroriseerd door een stalker. Wat is de waarheid, en wie kan ze vertrouwen?


De jonge Romée breekt door als zangeres na een desastreuze jeugd met een tirannieke vader. Maar alle plotselinge roem en succes maken haar niet gelukkig. Haar broer Rob, het enige familielid met wie ze het goed kan vinden, raakt vermist op zijn wereldreis. In haar professionele leven wordt ze lastiggevallen door haar manager, beschuldigd van plagiaat en geterroriseerd door een anonieme stalker. Romée trekt zich steeds meer terug en probeert wanhopig grip op haar leven te krijgen. Op het randje van een burn-out gaat ze op zoek naar Rob, maar de zoektocht is niet zo eenvoudig als ze dacht.
Om antwoorden te krijgen moet Romée terug naar haar ouderlijk huis, waar oude wonden worden opengereten.
Intussen komt haar stalker steeds dichterbij. Wat is de waarheid, en wie kan ze vertrouwen?


Simone van der Vlugt (1966) is een van Nederlands grootste schrijvers van thrillers, jeugdboeken en historische romans. Haar meest recente thriller was De zonde waard (2021). Haar boeken verschijnen onder andere in Engeland, Amerika, Duitsland, Spanje, Latijns-Amerika, Tsjechië, Italië, Denemarken, Hongarije en Litouwen en werden vele malen bekroond. In 2020 werd ze om die reden onderscheiden tot officier in de Orde van Oranje-Nassau.Extra informatie:

Paperback / softback
288 pagina's
Juni 2022
414 gram
213 x 137 x 27 mm
EAN: 9789044650600
Prometheus

Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen