Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Silke den Hartog-de Wilde,Grip op de toekomst
  Grip op de toekomst
  toekomstverkennen om uw organisatie klaar te maken voor de toekomst
  € 21.42
  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen


  We kennen allemaal bedrijven die ooit zeer succesvol waren. Denk aan Nokia, Kodak en Blockbuster. Zij hebben gemeen dat grootschalige, disruptieve veranderingen niet tijdig werden gesignaleerd en verloren daarmee grip op de toekomst. Dat is deze organisaties duur komen te staan.

  Nu kan niemand de toekomst voorspellen, maar je kunt deze wel (systematisch) verken- nen. Dit boek laat je kennis maken met een aantal bekende en beproefde methoden van toekomstverkenning:
  * Scenarioplanning
  * Trendanalyse
  * Testtunnelen
  * Wild cards
  * Three Horizons
  * Science Fiction Prototyping
  * Roadmapping

  De verschillende methoden worden kort en begrijpelijk uitgelegd en geïllustreerd met duidelijke voorbeelden. Ook wordt duidelijk welke methode het beste past bij verschillende organisaties.

  Silke den Hartog – de Wilde heeft ruim tien jaar ervaring als toekomstverkenner en trainer van strategen binnen (semi)overheden en het bedrijfsleven. Dit boek is onmisbaar voor managers, strategen, innovators en andere professionals die (effectief willen) bijdragen aan de strategie en innovatie van een organisatie. Ga zelf direct aan de slag met toekomstverkenning, dan kun jij morgen het verschil maken.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  94 pagina's
  Met illustraties
  Januari 2017
  242 gram
  240 x 170 x 6 mm
  EAN: 9789463428972
  Mijnmanagementboek.nl

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen