Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Sigrid Kaag,Wij zijn met velen
  • Sigrid Kaag,Wij zijn met velen
Sigrid Kaag,Wij zijn met velen
Wij zijn met velen
€ 15.00
Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenSigrid Kaag is misschien wel de meest besproken politicus van dit moment. De afgelopen jaren groeide ze van nieuwkomer in de politiek uit tot vicepremier en eerste vrouwelijke minister van Financiën.
Vanaf het moment dat ze in 2017 haar entree maakte in de politiek spreekt ze zich uit. Haar zorgen over het Nederland van nu, over de tegenstellingen tussen mensen en over de polarisatie in de samenleving voeden haar onvermoeibare strijd voor verzoening, voor een land waarin iedereen mee kan doen en mensen respectvol met elkaar samenleven.
Sigrid Kaag neemt geen blad voor de mond. Waar zij spreekt – in volle zalen, op televisie, online – weet zij mensen te overtuigen. Maar er is ook een keerzijde. Ze wordt dagelijks geconfronteerd met de donkerste kanten van onze samenleving: bedreigingen, online én in haar persoonlijke leven.
In Wij zijn met velen maken we aan de hand van haar vele lezingen, toespraken en zelfs preken kennis met Sigrid Kaag. Wie is zij? Wat drijft haar? En waar wil zij met Nederland naartoe? Wij zijn met velen geeft je een boeiend inkijkje in de denkwereld van een van de meest inspirerende politici van onze tijd.


Extra informatie:

Paperback / softback
157 pagina's
Maart 2022
201 gram
200 x 125 x 16 mm
EAN: 9789044651447
Prometheus

Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen