Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Saskia van de Riet,Ontdek de schrijver in jezelf
  • Saskia van de Riet,Ontdek de schrijver in jezelf
Saskia van de Riet,Ontdek de schrijver in jezelf
Ontdek de schrijver in jezelf
Bewandel het pad van de schrijver
€ 18.00
Levertijd: 5 tot 7 werkdagenJe hebt een boek voor de creatieve ondernemer met een heldere visie in handen. Je vindt je eigen weg en bent van grote waarde voor anderen juist dankzij jouw creativiteit. Je hebt je eigen-wijze van werken, je barst van creativiteit, maar schrijven vergt veel energie. Je hebt dat brandend verlangen je boek te schrijven, maar je weet niet hoe.

Dit boek laat jou de schrijver in jezelf ontdekken. In begrijpelijke taal vind je hier het gereedschap en de oefeningen om je kennis om te zetten in teksten voor je bedrijf, en uiteindelijk ook je boek. Je gaat ervaren dat je wel degelijk kunt schrijven. Deze ontdekkingsreis opent deuren waarvan je dacht dat ze voor altijd dicht zouden blijven voor jou!

Saskia van de Riet is gepubliceerd auteur van werken in het Nederlands en het Engels. Opgeleid als bouwkundig ingenieur en als professioneel vertaler Engels heeft zij een goed gevulde gereedschapskist aan vaardigheden en kennis die zij creatief inzet om ondernemers te ondersteunen bij het soepel schrijven van hun boek.


Extra informatie:

Paperback / softback
Juni 2022
EAN: 9789464435078
Saskia van de Riet

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen